Ознака: најскапо

Вести

Државава има најскапи патарини во регионот и пошироко, по километар пат

Цената на патарините за патничките возила, на автопатиштата во земјите од регионот е различна, но како најскапи патарини пресметано за изминати 10 километри по автопат има Македонија. Во Македонија, цената […]