Ознака: најслушана песна

Сцена

Според Јутјуб најслушана песна во Македонија во моментов е „Јовка Кумановка“ на “Некст Тајм“ (ВИДЕО)

За само два дена спотот го погледнале скоро 140.000 пати и со тоа Јутјуб го става во категоријата „Трендинг 1“ во нашата земја. Ваквиот податок воопшто не изненадува. И на […]