Ознака: Најсреќна земја

Вести Коментари Свет

Претседател на Држава седи на скали

Доколку се прашувате што се  нечини во Македонија, ова е одговорот , една слика илјада зборови. Направете споредба со сликава.Нашите демек големи политичари блокираат цели улици кога идат на работа […]