Ознака: најстара

Занимливости

Почина најстарата Американка и четвртата најстара личност на светот

 На Флорида неодамна починала 113-годишната Елси Томсон, најстара Американка и четвртата најстара личност на свето, пренесоа локалните медиуми.Елси Томпсон починала уште н а21-ви март во нејзиниот дом во Клирвотер на […]