Ознака: најстари близнаци

Живот

НАЈСТАРИТЕ близнаци на светот наполнија 103 години!

Најстарите близнаци на светот, Питер и Паулус Лангерок од Белгија, вчера наполнија 103 години, наздравувајќи со чаша вино за својот долг заеднички живот.Браќата никогаш не се ожениле и живееле заедно […]