Ознака: најстари жени

Занимливости

Најстарите жени на светот ги откриваат своите тајни на долговечноста

Која е тајната на долгиот и среќен живот? Зависи од тоа кого прашувате.Од врски и пријателства до навики во исхраната, сите го бараме најдобриот начин како подолго да останеме здрави. […]