Ознака: најстуден град

Вести

Измерени -8 степени: Ова е најстудениот град во Македонија утрово!

Најниска температура од -8 степени утрово е измерена во Берово. Во Скопје, мерна станица во Петровец, се измерени минус шест, -4 во Струмица, Демир Капија, Штип, Крива Паланка, Тетово и Лазарополе, […]