Ознака: најтажната

Магазин

Најкратката и најтажната приказна од само шест збора, која ќе ве допре до срцето

Светски познатиот и легендарен писател, Ернест Хемингвеј како многу млад во еден разговор со многу повозрасни колеги писатели, одлучил по секоја цена да се пофали, па што и да биде. […]