Ознака: најтемна ноќ

Занимливости

ПО 500 ГОДИНИ: Вечерва човештвото ќе сведочи на ретка појава!

Благодарение на помрачувањето на Месечината во време на најдолгата ноќ оваа година, човештвото ќе сведочи на најтемната ноќ во последните 500 години.Сенката на Земјата вечерва ќе почне да ја покрива […]