Ознака: најтопла

Живот

ВМО – 2018. четврта најтопла година

Годинава што изминува е четвртата најтопла година откако е започнато со мерењата на температурите кон средината на 19-от век, соопшти денес Светската метеоролошка организација (ВМО). Агенцијата на ОН наведува дека во […]