Ознака: најтопол месец

Свет

По јуни и јули ќе биде најтопол месец во историјата, објави СМО

И јули ќе биде најтопол месец откако се мерат температурите, објави Светската метеоролошка организација, од каде и јуни беше прогласен за најтопол во историјата. Планетата Земја во јули беше најтопла во […]