Ознака: Најубавата двојка во светот

Сцена

Што се случи со „Најубавата двојка во светот“ ?

Иако важеа за „најубавата двојка на светот“, манекенката Алексис Рен и нејзиното момче Џеј Алварез и ставија крај на нивната врска, пропратено со навреди кои ги преполнија таблоидите.Рен и Алварез […]