Ознака: најубавата жена

Занимливости

Ова е најубавата жена на светот за 2020-та година и моментално го отслужува својот воен рок

Ова не ѝ е првпат да се најде на листата на најубави жени на светот. Пред две година го зазеде третото место, минатата година второто, а сега гордо се наоѓа […]