Ознака: најубава жена

Сцена

Таа е прогласена за најубава жена во Америка за 2018 година – А според вас?

Мис Небраска, 23-годишната Сара Роуз Самерс е прогласена за најубава девојка во Америка. Помеѓу 50-те кандидатки, Сара Роуз Самерс однела убедлива победа, а освен заносната убавина и совршената фигура, таа […]

Сцена

Таа е една од најубавите жени во историјата

Сите се чуделе колку убаво дете е таа, а кога пораснала, пријателите на нејзините родители им велеле дека нивната преубава ќерка треба да биде познат модел.Во тие проценки очиглено италијанките […]