Ознака: најубава принцеза

Сцена

Амира е најубава принцеза на светот

За Амира ал Тавил многумина ќе ви кажат дека е најубава принцеза на светот, но воедно и дама со несекојдневна животна приказна, голема хуманитарка, филантроп, меѓународна модна икона.33-годишната Амира ел […]