Ознака: Најубавиот турски актер

Сцена

Фото: Најубавиот турски актер ГО ПОКАЖА И ТАТКО МУ: Многумина велат дека Бали бег…

Прекрасен човек, драг татко, Среќен Ден на татковците…Еден од најубавите турски актери Бурак Оздживит кој се прослави со улогата Бали бег, неодамна стави слика и од својот татко. Многумина се […]