Ознака: најубавите цитати

Магазин

Уникатен, незаборавен, непреболен… Најубавите цитати од Тоше Проески

Пред 36 години на овој свет дојде „ангел“, кој со својот милозвучен глас, скромноста, шармот, добрината и хуманоста успеа да допре до срцата на милиони лица. Него го сакаше цела […]