Ознака: најубави близначки

Сцена

Пред 9 години беа прогласени за најубави близначки на светот- вака изгледаат денес

Џеки и Кевин Келемтс во 2010 година ги добија близначките Ава Мари и Ле Роус, а раѓањето на овие девојчиња драстично им го променил животот. Девојчињата биле неверојатно убави, а […]