Ознака: најубав автомобил

Свет

“Рено Трезор“ – најекстравагантниот и најубав автомобил на светот

Француската автомобилска компанија“Рено“ се пофали со најекстравагантниот и најубав автомобил на светот, новиот “Рено Трезор“. Автомобилот е вистинско возило на иднината, во него е вградена најнова технологија, а она што посебно […]