Ознака: најчести проблеми

Живот

Еве како да извадите ВРАСНАТ НОКТ, без да одите на операција!

Враснатиот нокт го отежнува одењето, но постојат многу методи за нивно отстранување. Ако не сакате да трошите пари на хируршка интервенција, отстранете го дома.Во човечкото тело се создаваат многу работи […]

Живот

Што НЕ треба да јадете доколку имате проблем со ТИРОИДНАТА ЖЛЕЗДА

Ако имате нарушување на функцијата на тироидната или штитна жлезда, покрај советите и терапијата која ќе ви ја даде вашиот лекар, треба да избегнувате и некои видови храна, за да […]