Ознака: на Град Скопје

Македонија

Шилегов: Зазеленувањето останува на врвот на приоритетите на Град Скопје

Денес екипи на ЈП “Паркови и зеленило“, на првиот ден на пролетта, симболично засадија десет декоративни садници од видовите туја розенталис и ацер и 1.200 цвеќиња од видот виола – […]