Ознака: на граѓаните

Македонија

Со првата табла со Република Северна Македонија исплива револтот на граѓаните

Со самото започнување на поставувањето на новите табли со новото име на нашата држава, на површина исплива и револтот на граѓаните. Имено, првите поставени табли на кои пишуваше Република Северна […]

Македонија

И банкарските сметки на граѓаните во евиденцијата на УЈП

Правилникот од Министерството за финансии за доставување на податоци од банките до Управата за јавни приходи за парите, вклучувајќи ги и девизите, кои поединците ги добиваат од земјата и од […]