Ознака: на избори и одлуки

Магазин

Дали сакате да бидете среќни? Среќата е всушност прашање на избори и одлуки

Еден професор сакал да се пошегува со учиниците за време на едно од неговите предавања. Тој им се обратил на младите: „Дали сакате да бидете среќни? Веднаш можам да ве […]