Ознака: на мета

Живот

Полицијата казнува на секој чекор, на мета и мотоциклистите

Само во текот на вчерашниот ден за сообраќајни прекршоци на територијата на Скопје изречени се повеќе од 200 казни. Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи […]

Свет

На мета 540 милиони корисници на Фејсбук

Истрагата на компанијата задолжена за безбедност на Интернет покажала дека детални информации за повеќе од 540 милиони корисници на Фејсбук со месеци биле јавно видливи. За време на рутинската контрола […]