Ознака: на митинг бев

Македонија

Поздрав до фотографката, на митинг бев со приватно возило, тврди Дескоска

По обвинувањата на ВМРО-ДПМНЕ дека на централниот митинг била со службено возило министерката за правда Рената Дескоска напиша на Фејсбук дека секој вистински новинар прво ќе знае дека министрите немаат […]