Ознака: на Мицковски

Политички партии

Ексклузивно на “Доказ“ извештајот бр 5 од параполицијата на Мицковски

НАЈАВА УТРЕ НАУТРО КОМПЛЕТНИОТ ИЗВЕШТАЈ ДОКАЗМ ПРОДОЛЖУВА СО ОБЈАВИ НА ПАРАПОЛИЦИСКИТЕ ИЗВЕШТАИ ВО вмро дпмне  ОВОЈПАТ Е ИЗВЕШТАЈ ПОД БРОЈ 5 СЕ РАЗБИРА НЕ Е ЦЕЛОСЕН туку само одбран дел […]