Ознака: на моите РОДИТЕЛИ

Македонија

Апасиев: Ко ќе паднете, уше 100 години нема пак да дојдете на власт!

“СДСМ ТРАНЗИЦИСКА – проширена и надградена p.s. Ова е личната приказна и на моите РОДИТЕЛИ, а верувам и на безброј луѓе од нивната „пропадната генерација“ во транзицијата, која буквално се […]