Ознака: на Момо Николовски

Живот

Не сакам да го дадам: Сопругата на Момо Николовски со емотивна порака побара помош

Валбурга Батева, сопругата на Момо Николовски, со емотивно обраќање на социјалните мрежи побара помош за докажаниот фолк-уметник кој е сериозно болен. На еден од доајените на македонската народна песна му […]