Ознака: на мултипла склероза

Македонија

Одбележување на Светскиот ден на мултипла склероза

Националното здружение за помош и поддршка на лица со мултипла склероза и Националниот сојуз на лица со телесен инвалидитет на Македонија – Мобилност Македонија денеска ќе се вклучат во одбележување […]