Ознака: на Мусолини и Тито

Балкан Вести

Преспанскиот договор е мртов, констатира Каменос

По Бугарија изјавите на македонскиот премиер Зоран Заев за Македонците и македонскиот јазик наидоа на жестока реакција и во Грција. Многу слично на неговиот бугарски колега Каракачанов, по изјавата на […]