Ознака: на НАТО и ЕУ

Балкан Вести

Национален интерес за Бугарија е стабилен и безбеден сосед, вели Захариева

Во однос на Република Македонија од национален интерес за Бугарија е да имаме стабилен и безбеден сосед, а државата ќе биде таква, кога ќе стане членка на НАТО и ЕУ, […]

Македонија

Зекири и Заев стиснаа тупаници: Ќе влеземе во ЕУ без разлика на сите уцени

На својот Фејсбук профил Мухамед Зекири, споделувајќи фотографија од него и премиерот Зоран Заев со стиснати тупаници порача: Без разлика на сè, Македонија ќе биде членка на НАТО и ЕУ. […]