Ознака: на натпревар

Меѓународен фудбал

На натпревар во Боливија почина 32-годишен фудбалски судија

За време на натпреварот од 25.коло во националниот шампионат на Боливија меѓу екипите на “Олвејс Реди“ и “Петролеро“ (5:0) починал судијата Виктор Хуртадо. Трагедијата се случи во второто полувреме кога […]