Ознака: на нацијата

Македонија

Претседателот Пендаровски ќе ѝ се обрати на нацијата

Претседателот, Стево Пендаровски, денеска во 14.00 часот ќе и се обрати на нацијата по повод разврската на Самитот на ЕУ лидерите во Брисел, каде не беше постигната одлука за почеток […]