Ознака: на нашите

Македонија

Досегашниот успех ни дава оптимизам дека ќе успееме во исполнување на нашите стратешки определби

Заменик министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски изјави дека очекува земјата во јуни да добие датум за преговори со ЕУ. Тој имаше обраќање пред мешовитиот парламентарен комитет ЕУ- Република Северна […]