Ознака: на неа ќе седи

Македонија

Специјална столица за папата, на неа ќе седи на плоштадот во Скопје

Папата Фрациско на 7 мај ќе ја посети Македонија, а негов домаќин ќе биде претседателот Ѓорге Иванов. Како што е предвидено папата ќе прошета низ Скопје, а целата церемонија и […]