Ознака: на негово месо

Македонија

Тунтев си поднесе оставка

Како што пренесе ТВ “24“ Томислав Тунтев, координатор на пратеничката група на СДСМ и коалицијата си поднесе оставка која ќе биде констатирана на утрешната седница на Собранието. Тој заминува во Агенцијата […]