Ознака: на нејзиниот сопруг

Сцена

Го надминаа скандалот, Јелена почна да се фали на социјалните мрежи

Јелена Карлеуша реши да го прекине медиумскиот молк, па како и претходно, почна редовно  да се огласува на социјалните мрежи. Порно скандалот влегува во сенка или заминува во историјата? По […]