Ознака: на ниво

Балкан

Нивото на канцелариите за врски во Атина и Скопје – на ниво на амбасади

Денес Министерствата за надворешни работи на Северна Македонија и на Грција разменија ноти, со кои нивото на канцелариите за врски во Атина и Скопје се подига на ниво на амбасади. – […]