Ознака: на Никола Саздовски-Саздо

Македонија

Вкупно 38 години затвор за убијците на Никола Саздовски-Саздо

За убиството на Никола Саздовски-Саздо обвинетите добија вкупна казна затвор од 38 години.  Бесир Беља (20) и Скендер Демири (21) се прогласени за виновни за сторено кривично дело убиство на […]