Ознака: на НЛБ во Чаир

Македонија

Колку пари се украдени во вчерашниот грабеж на НЛБ во Чаир?

Во вчерашниот грабеж во експозитура на НЛБ Банка во Чаир се украдени 150.000 евра. Од банката соопштуваат дека тројцата повредени се во добра состојба и се пуштени на домашно лекување. […]