Ознака: на нова

Сцена

На овој студ боса и во папучи, и тоа е Карлеуша

По огромниот успех на првото доделување на МАС наградите Јелена Карлеуша го продолжува работното темпо, па иако за неа во необично издание замина во Австрија, открива српски “Курир“. Облечена во […]