Ознака: на Новите гробишта

Црна хроника

Дивна Карлеуша ќе биде погребана на 6 март во 14:30 часот на Новите гробишта во Белград

Дивна Карлеуша, која вчера во 61-та година од животот ја изгуби битката со тешката болест со која се бореше подолг период, ќе биде погребана во среда. Радиоводителката ќе биде испратена […]