Ознака: на новогодишната прослава

Македонија

За Шилегов свирежи и негодувања наместо новогодишни желби

И покрај тоа што од провладините медиуми беше прогласен за градоначалник на годината градскиот татко Петре Шилегов доживеа јавно посрамотување од граѓаните.  На новогодишната прослава на градот Скопје организирана на плоштадот […]