Ознака: на новороденчето

Живот

Пронајдена мајката која го остави новороденчето во Топанско Поле

Како што пишува “Слободен Печат“ полицијата ја пронашла мајката која го остави своето новороденчето во парк до скопската населба Топанско Поле. Таа е малолетна и дала изјава дека не е […]