Ознака: на Нотр Дам

Свет

Француските милијардери во трка кој ќе донира повеќе за обновата на Нотр Дам

Семејството на францускиот милијардер Бернард Арно и неговата компанија за производство на луксузна стока „ЛВМХ“ ќе донира 200 милиони евра за обновата на катедралата. – Семејството Арно и групацијата “ЛВМХ“ […]