Ознака: на обвинетите

Црна хроника

Ќе протестираат семејствата на обвинетите за убиството на Саздо

Семејствата и роднините на лицата кои се обвинети за убиството на младиот Никола Саздовски Саздо, незадоволни од судскиот процес најавуваат дека ќе протестираат и ги повикуваат граѓаните да им се […]