Ознака: на Облешево

Живот

Во близина на Облешево кај Кочани се запали автомобил во движење  

Претпладнево на патот во близина на Облешево кај Кочани се запали автомобил во движење. На местото веќе се пристигнати противпожарни екипи кои го гаснат запалениот автомобил.