Ознака: на овој остров

Балкан Вести

Добро размислете пред да тргнете на овој остров во Грција

Обилни дождови викендов го зафатија Ииточниот дел на Крит, при што се поплавија градовите Иерапетра и Ситиа. Прогласена е вонредна состојба, а службите за помош при катастрофи денес испумпуваат вода од зградите, […]