Ознака: на оградата

Политички партии

Младината на ВМРО-ДПМНЕ закачи црни панделки на оградата на Владата

Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ денес симболично го одбележа, како што истакна Тони Михајловски кој ја придружуваше партиската младина, најцрното владеење на најцрната Влада во историјата на Република Македонија. […]