Ознака: на одбележување

Македонија

Премиерот Заев на одбележување на 76 години од депортацијата на Евреите од Македонија

Денес премиерот Зоран Заев присуствуваше на комеморативна свеченост што се одржа во Националната установа македонски народен театар Скопје, по повод одбележување на 76 години од депортацијата на македонските Евреи во […]